D'n Dries
D'n Dries
D'n Dries
D'n Dries
Bekijk onze acties op onze Facebook- en Instagrampagina!

Lunch en diner

Sfeervol genieten aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen? 
Kom voor een lunch, borrel of diner naar herberg D'n Dries. De herberg is een sfeervol restaurant, gelegen in een bosrijke omgeving aan de Loonse en Drunense Duinen. De koks verrassen u graag met een (h)eerlijk gerecht van de gevarieerde menukaart. Lekker tafelen met een goede wijn van het plaatselijk wijndomein? Borrelen met een speciaal biertje? Of een wandeling combineren met een heerlijke kop koffie met gebak? We ontvangen u graag in onze verwarmde serre of in onze sfeervol ingerichte herberg!

 

Ligging

Vanuit de brasserie heeft u uitzicht op de overdekte pistes van de manege. Niet alleen leuk voor ruiters en hun familie; het zorgt voor alle gasten voor een bijzonder verblijf. D’n Dries ligt in een omgeving met een weids uitzicht. Er is een heerlijk groot zonneterras. Vanuit hier kunt u gemakkelijk wandelend of fietsend het vlakbij gelegen natuurgebied Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen verkennen. In samenwerking met Route.nl hebben wij mooie fiets- en wandelroutes samengesteld. Klik hier om de routes te bekijken.

Openingstijden

U bent van harte welkom vanaf 9.00 uur ’s ochtends. Onze keuken is elke dag open voor lunch tussen 11.00 en 17.00 uur en voor diner tot 20.00 uur.