Manege D'n Dries
Manege D'n Dries
Manege D'n Dries
Manege D'n Dries
Iedere donderdag: Spare rib dag bij D'n Dries! Een forse spare rib, verse salade en huisgemaakte frieten voor maar €10,-

Buitenritten

De uitgestrekte bossen en duinen rondom D’n Dries zijn perfect te paard te verkennen. U kunt een buitenrit maken onder deskundige begeleiding. Individueel, met vrienden of in een samengestelde groep van maximaal 8 personen.

Wij organiseren onze buitenritten tot 1 september 2018

Daarna gaan wij door als Pensionstal D‘n Dries.

Buitenrit Buitenrit Buitenrit

Vereisten voor een buitenrit

Buitenritten zijn alleen geschikt voor ruiters die de stap, draf en galop beheersen. De minimum leeftijd voor deelname aan de georganiseerde ritten is 16 jaar. Jongere ruiters kunnen na overleg met ons een prive buitenrit boeken. U draagt bij een buitenrit stevige schoenen met een hak of rijlaarzen. Een cap is verplicht. Deze laatste kunt u eventueel bij ons lenen. Wij begeleiden alle buitenritten, zodat deze veilig zijn voor u en onze pony’s en paarden.

Benodigde gegevens van u

We houden bij de buitenritten rekening met uw rijervaring. Handig als u dat bij uw online reservering invult in het opmerkingenveld. Om een goede indeling te maken qua route en inzet van pony’s en paarden, horen we daarnaast graag van u:

  • Wat uw wensen en verwachtingen van de buitenrit zijn
  • De leeftijd van de deelnemer(s)
  • De lengte van de deelnemer(s)
  • Het gewicht van de deelnemer(s). Onze pony’s en paarden mogen een maximum gewicht van 85/90 kg dragen.

Let op! Print van tevoren het formulier Protocol Buitenritten (download hier) en lever het ingevuld bij ons in op de dag van de rit.

Programma

Als u tenminste 45 minuten voor aanvang van de buitenrit aanwezig bent, kunt u zelf de pony/paard klaarmaken voor de rit. Daarna rijdt u 5 minuten in onze binnenbak, zodat u kunt wennen en wij uw rijervaring kunnen inschatten. En dat is belangrijk, want als blijkt dat u onvoldoende rijervaring heeft, kunt u alsnog niet meedoen.

Tarieven bij buitenritten op maat

  • 1 persoon € 40,00 per uur
  • 2 personen € 27,50 per uur p.p.
  • 3 personen € 24,00 per uur p.p.
  • 4 of meer personen € 20,00 per uur p.p.

Tarieven bij georganiseerde buitenritten (op vaste dagen)

  • 1 tot 6 personen € 27,00 bij 1,5 uur p.p.
  • 1 tot 6 personen € 36,00 bij 2 uur p.p.

Georganiseerde buitenritten

Raadpleeg de buitenrit kalender voor de juiste data en tijden. U kunt u opgeven voor een georganiseerde rit, maar ook zelf een dag en tijd plannen. Alles is bespreekbaar.

Buitenrit met eigen paard

Wilt u meerijden met uw eigen paard bij een georganiseerde buitenrit? Mail ons dan, dan kijken we of er meer deelnemers zijn en sturen we een prijsopgave op maat. Ook kunt u onder onze begeleiding een privérit op uw eigen paard maken. Wij laten u graag de mooiste ruiterpaden van de omgeving zien!

FNRS FNRS